Шановні колеги! Компанія «Uniqid» і "Західний центр розвитку бізнесу" запрошують на Авторський практикум у м.ЛЬВІВ на тему:

"Практикум для закладів ресторанного господарства. Розробка системи НАССР. Практичні кейси!"

Лектор

Практикум для закладів ресторанного господарства. Розробка системи НАССР. Практичні кейси!"

Лушпак Марта Богданівна - сертифікований аудитор за стандартами ISO 9001, 22000, 14001
консультант із впровадження системи НАССР - досвід роботи понад 15 років, впровадження систем на великих підприємствах, мережах, закладах громадського харчування та у мікробізнесах.

Спеціальні пропозиції

При оплаті за 2-х учасників від однієї організації – знижка 5%, за 3-х (і більше) – 10%

 

Окремо наші учасники зможуть придбати Візуальну документацію HACCP у картинках - 250 грн без ПДВ.

Організатор

До семінару залишилось

Програма семінару

ЦЕ НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА, СПЕЦІАЛЬНО РОЗРОБЛЕНА ДЛЯ СПІВРОБІТНИКІВ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО
ГОСПОДАРСТВА (РЕСТОРАНИ, КАФЕ, БАРИ, ЇДАЛЬНІ, ПЕКАРНІ, КОНДИТЕРСЬКІ ТА ІН.).

 

 

НАССР - Hazard Analysis Critical Control Points - система, що дозволяє передбачити оцінити ризики і запобігти випуск небезпечної харчової продукції, тим самим, забезпечити споживачам гарантії безпеки продукції. 

 

 

КОМУ ЦІКАВО БУДЕ ПРОСЛУХАТИ ДАНИЙ КУРС:

  • ВЛАСНИКАМ, ДИРЕКТОРАМ ТА УПРАВЛЯЮЧИМ ЗАКЛАДІВ;
  • ШЕФ-КУХАРЯМ, СУ-ШЕФАМ, КУХАРЯМ ТА УСІМ ПРАЦІВНИКІВ КУХНІ;
  • ТЕХНОЛОГАМ ТА МЕНЕДЖЕРАМ З ЯКОСТІ; ЗАКУПІВЕЛЬНИКАМ, ПОСТАЧАЛЬНИКАМ І ЗАВІДУЮЧИМ СКЛАДОМ;
  • АДМІНІСТРАТОРАМ, БАРМЕНАМ ТА УСІМ ПРАЦІВНИКАМ ЗАЛУ.

 

УМОВИ НАВЧАННЯ:

 

  • КІЛЬКІСТЬ УЧАСНИКІВ ВІД 10 ДО 25 ЛЮДЕЙ В ГРУПІ;
  • ТІЛЬКИ ВИСОКОКВАЛІФІКОВАНІ ЛЕКТОРИ.

 

ЕЛЕКТРОННІ МАТЕРІАЛИ ДЛЯ КОЖНОГО УЧАСНИКА:

  • НОРМАТИВНІ ТА ДОПОМІЖНІ ДОКУМЕНТИ З ХАРЧОВОЇ БЕЗПЕКИ;
  • ПРЕЗЕНТАЦІЯ З СЕМІНАРУ.
  • ІМЕННИЙ СЕРТИФІКАТ ДЛЯ КОЖНОГО УЧАСНИКА!

 

Програма практикуму

 

1 - й блок:

  • Актуальне законодавство України по впровадженню системи HACCP, повноваження ДПСС, відповідальність за порушення норм НАССР;
  • Уніфіковані форми актів перевірок - короткий інструктаж по проходженню перевірок;
  • Програми-передумови, нюанси їх розробки;
  • Застосування HACCP на всіх процесах, які проходить продукт в закладах ресторанного господарства.

 

 

2 - й блок:

  • Розробка і всі етапи впровадження системи НАССР на прикладі кафе/ресторану;
  • Практичні приклади заповнення документації згідно системи НАССР і поради з ведення поточних журналів;
  • Основні проблеми та поширені помилки при впровадженні системи НАССР в закладах ресторанного господарства, причини зниження ефективності системи HACCP.
 
 

Таймінг семінару:

09:45 - 10:00 - заповнення документів, реєстрація учасників

10:00 - 10:15 - знайомство з організаторами, привітання і презентація компанії

 

10:15 - 11:15 - 1-й блок

11:15 - 11:30 - відповіді на питання учасників

11:30 - 11:45 - перерва

11:45 - 13:00 - 1-й блок (продовження)

13:00 - 14:00 - перерва

14:00 - 15:00 - 2-й блок

15:00 - 15:15 - відповіді на питання учасників

15:15 - 15:30 - перерва

15:30 - 16:30 - 2-й блок (продовження)

16:30 - 16:45 - відповіді на питання учасників

 

16:45 - 17:00 - заключне слово організаторів та видача іменних сертифікатів

 

В участь в семінарі входить:

  • Презентація семінару. Містить зразки необхідних документів буде відправлятиметься кожному учаснику після семінару.
  • Затишний зал.
  • Діалог з лектором.
  • Відповіді на питання.
  • Роздатковий матеріал, канцелярське приладдя.
  • Сертифікат учасника.
  •  Перерви на каву. За чашкою кави ми з перших вуст дізнаємося про свіжі новини і обговорюємо з колегами амбітні проекти.

 

 

 

 Бути з нами - значить прагнути до більшого!

Ваш Uniqid!

19 серпня 2020 року

м.Львів, готель "Львів", пр.Чорновола 7

1490 грн без ПДВ


З питань участі звертайтеся до нас!

Надані послуги оформляються актом виконаних робіт. У процесі реєстрації учасникам передаються всі звітні документи. У разі відсутності представника Учасника під час проведення семінару, організаційний внесок, перерахований на рахунок Організатора, Учаснику; не повертається. Участь в семінарі і згоду з умовами його проведення Учасник підтверджує 100% передоплатою організаційного внеску на підставі цього рахунку.