Шановні колеги! Компанія «Uniqid» запрошує на Авторський Online - семінар Тимура Алієва на тему:

"Ресторанне господарство: від організації до обліку!"

  • 3 серпня 2020 року
  • Online Вся Україна
  • 790 грн без ПДВ
  • з 10.00 до 15.30
  • з 09.45 до 10.00
  • Конспект семінару.
  • Лектор

    Лектор Тимур Алієв

    Тимур Алієв- консультант з питань бухгалтерського обліку та оподаткування, експерт з трудового права та оплаті праці, фахівець з управлінського обліку та бюджетування, автор понад тисячі публікацій в спеціалізованій періодиці, а також численних запитів в офіційні органи, кадровий аудитор.

    Організатор

    До семінару залишилось

    Програма семінару

    Приєднюйтесь до нас
    3 серпня 2020 року
     
     
    Увага! Час проведення:
    9:45 - 10:00 - Доступ в кабінет вебінару
    10:00 - 12:00 - Перша частина лекції
    12.30 - 15:30 - Друга частина лекції та відповіді на питання.
     
     
    Хочемо вас попередити, що на семінарі буде дуже цікаво!
     
     
     
    Запрошуємо учасників з усієї України прийняти участь в нашій Бухгалтерській події на якій 5 годин активної роботи ми будемо розглядати питання:
     
     
     

    Організація роботи та трудові відносини у закладі ресторанного господарства

    • Відкриття закладу ресторанного господарства: класифікація закладів, перелік документів для початку роботи.
    • Організація роботи закладу на двох суб’єктів господарювання: вибір системи оподаткування, спільне користування одним приміщенням і обладнанням, оформлення дозвільної документації на двох, «загальні» працівники, застосовування РРО і платіжного терміналу, інші податки.
    • Працевлаштування та режим роботи співробітників закладу: вписатися в законодавство про працю.
    • Зарплата працівників закладу: від документування до обчислення.
    • Чайові: легальна плата за обслуговування.
    • Дезінфекція та дератизація в закладі: санітарні вимоги.

     

     

    Оформлення розрахунків. Алкогольно-тютюнові правила

    • Коли в ресторані не обійтися без РРО. Купуємо і реєструємо РРО. Програмування РРО: ресторанні особливості. Розмінна монета: чи потрібна вона закладу?
    • Оприбуткування готівки: головне своєчасність!
    • Платіжний термінал: яким закладам він потрібен, як провести через нього оплату.
    • Документ для відвідувача: рахунок офіціанта — НЕ розрахунковий документ.
    • У закладі відключили електроенергію: дії касира.
    • Помилково вибитий чек: головне — без паніки.
    • РРО вийшов з ладу: що робити закладу.
    • Алкогольно-тютюнову ліцензування: вимога до місця торгівлі, термін дії та ціна ліцензії.
    • Алкогольно-тютюнові ціни: між максимумом і мінімумом.
    • Алкогольно-тютюнові обмеження: що і кому заборонено продавати в закладі.
    • Алкогольно-тютюнове зберігання: чи є особливості?

     

     

    Загальні аспекти оформлення, бухобліку та оподаткування діяльності закладу ресторанного господарства

    • Асортиментний перелік і меню: спільне та відмінне.
    • Закупівлі закладу: які документи вимагати від постачальників, як вести облік.
    • Приготування продукції власного виробництва: вимоги до процесу.
    • Вартість продукції: рівняння на калькуляційні картки.
    • Формування собівартості продукції: бухгалтерсько-податкові наслідки.
    • Продаж продукції зі знижкою та списання зіпсованих: наслідки для закладу.
    • Бий посуд — я плачу: з кого можна стягнути збитки, як відобразити в обліку.

     

     

    Специфічні операції за закладу ресторанного господарства

    • Бізнес-ланч: облік, калькулювання, програмування РРО.
    • Проведення корпоративів: оформлення та облік у закладі ресторанного господарства.
    • Кальян у закладі: ризики та облік складових.
    • Кейтеринг — ресторан на виїзді.
    • Відкриття та демонтаж літнього майданчику: облік і оподаткування.

     

     

    Відносини закладу ресторанного господарства з клієнтами та контролюючими органами

    • На видному місці або вимоги до куточка Куточок споживача.
    • Дайте книгу скарг!
    • Права відвідувачів: від чого може відмовитися клієнт.
    • Розбитий посуд: чи платить за неї відвідувач?
    • Фейс-контроль або обмеження входу.
    • Мінімальна сума замовлення: чи можлива вона?
    • Якщо в тарілці ... тарган.
    • Чайові: чи можна включати в рахунок?
    • Відвідувача не випускають із закладу: на чиєму боці закон?
    • Конфлікт в ресторані: козирі відвідувача та можливості закладу.
    • Держконтроль закладу: хто може завітати з перевіркою.

     

     

    Вартість участі в Online - семінарі- 790 грн

     

    В участь в Online - семінарі входить:

    • Конспект, що містить зразки необхідних документів. Буде відправлятися кожному учаснику після Online - семінару.
    • Запис семінару.

     

    ВАЖЛИВО !!!

    • Є можливість отримати відповіді на Ваші питання.
    • Якщо Ви хочете отримати їх на вебінарі - відправляйте попередньо на зазначену електронну пошту, щоб лектор розрахував час і доступно Вам відповів.

     

    Ваші ПИТАННЯ до лектора надсилайте на електронну пошту:
    info@uniqid.com.ua  до 2 серпня включно.

     

     

    Подавайте заявку на семінар, а ми зробимо все, щоб Ви відчували себе комфортно!
     
    Ваш Uniqid!


    3 серпня 2020 року

    Online Вся Україна

    790 грн без ПДВ


    З питань участі звертайтеся до нас!

    Надані послуги оформляються актом виконаних робіт. У процесі реєстрації учасникам передаються всі звітні документи. У разі відсутності представника Учасника під час проведення семінару, організаційний внесок, перерахований на рахунок Організатора, Учаснику; не повертається. Участь в семінарі і згоду з умовами його проведення Учасник підтверджує 100% передоплатою організаційного внеску на підставі цього рахунку.