інше

Шановні колеги! Компанія «Uniqid» запрошує на Авторський Online - семінар Тимура Алієва на тему:

"Ресторанне господарство: від організації до обліку!"

Лектор

Лектор Тимур Алієв

Тимур Алієв- консультант з питань бухгалтерського обліку та оподаткування, експерт з трудового права та оплаті праці, фахівець з управлінського обліку та бюджетування, автор понад тисячі публікацій в спеціалізованій періодиці, а також численних запитів в офіційні органи, кадровий аудитор.

Організатор

До семінару залишилось

Програма семінару

Організація роботи та трудові відносини у закладі ресторанного господарства
  • Відкриття закладу ресторанного господарства: класифікація закладів, перелік документів для початку роботи.
  • Організація роботи закладу на двох суб’єктів господарювання: вибір системи оподаткування, спільне користування одним приміщенням і обладнанням, оформлення дозвільної документації на двох, «загальні» працівники, застосовування РРО і платіжного терміналу, інші податки.
  • Працевлаштування та режим роботи співробітників закладу: вписатися в законодавство про працю.
  • Зарплата працівників закладу: від документування до обчислення.
  • Чайові: легальна плата за обслуговування.
  • Дезінфекція та дератизація в закладі: санітарні вимоги.

Оформлення розрахунків. Алкогольно-тютюнові правила

  • Коли в ресторані не обійтися без РРО. Купуємо і реєструємо РРО. Програмування РРО: ресторанні особливості. Розмінна монета: чи потрібна вона закладу?
  • Оприбуткування готівки: головне своєчасність!
  • Платіжний термінал: яким закладам він потрібен, як провести через нього оплату.
  • Документ для відвідувача: рахунок офіціанта — НЕ розрахунковий документ.
  • У закладі відключили електроенергію: дії касира.
  • Помилково вибитий чек: головне — без паніки.
  • РРО вийшов з ладу: що робити закладу.
  • Алкогольно-тютюнову ліцензування: вимога до місця торгівлі, термін дії та ціна ліцензії.
  • Алкогольно-тютюнові ціни: між максимумом і мінімумом.
  • Алкогольно-тютюнові обмеження: що і кому заборонено продавати в закладі.
  • Алкогольно-тютюнове зберігання: чи є особливості?

Загальні аспекти оформлення, бухобліку та оподаткування діяльності закладу ресторанного господарства

  • Асортиментний перелік і меню: спільне та відмінне.
  • Закупівлі закладу: які документи вимагати від постачальників, як вести облік.
  • Приготування продукції власного виробництва: вимоги до процесу.
  • Вартість продукції: рівняння на калькуляційні картки.
  • Формування собівартості продукції: бухгалтерсько-податкові наслідки.
  • Продаж продукції зі знижкою та списання зіпсованих: наслідки для закладу.
  • Бий посуд — я плачу: з кого можна стягнути збитки, як відобразити в обліку.

Специфічні операції за закладу ресторанного господарства

  • Бізнес-ланч: облік, калькулювання, програмування РРО.
  • Проведення корпоративів: оформлення та облік у закладі ресторанного господарства.
  • Кальян у закладі: ризики та облік складових.
  • Кейтеринг — ресторан на виїзді.
  • Відкриття та демонтаж літнього майданчику: облік і оподаткування.

Відносини закладу ресторанного господарства з клієнтами та контролюючими органами

  • На видному місці або вимоги до куточка Куточок споживача.
  • Дайте книгу скарг!
  • Права відвідувачів: від чого може відмовитися клієнт.
  • Розбитий посуд: чи платить за неї відвідувач?
  • Фейс-контроль або обмеження входу.
  • Мінімальна сума замовлення: чи можлива вона?
  • Якщо в тарілці ... тарган.
  • Чайові: чи можна включати в рахунок?
  • Відвідувача не випускають із закладу: на чиєму боці закон?
  • Конфлікт в ресторані: козирі відвідувача та можливості закладу.
  • Держконтроль закладу: хто може завітати з перевіркою.

 Увага! Час проведення:

  • 9:45 - 10:00 - Доступ в кабінет вебінару
  • 10:00 - 12:00 - Перша частина лекції
  • 12.30 - 15:30 - Друга частина лекції та відповіді на питання.
В участь в Online - семінарі входить:
  • Конспект, що містить зразки необхідних документів. Буде відправлятися кожному учаснику після Online - семінару.
  • Запис семінару.

ВАЖЛИВО !!!

  • Є можливість отримати відповіді на Ваші питання.
  • Якщо Ви хочете отримати їх на вебінарі - відправляйте попередньо на зазначену електронну пошту, щоб лектор розрахував час і доступно Вам відповів.

Ваші ПИТАННЯ до лектора надсилайте на електронну пошту:

info@uniqid.com.ua  до 16 серпня включно.

Запрошуємо учасників з усієї України прийняти участь в нашій Бухгалтерській події.


30 вересня 2020 року

Online Вся Україна

790 грн без ПДВ


З питань участі звертайтеся до нас!

Надані послуги оформляються актом виконаних робіт. У процесі реєстрації учасникам передаються всі звітні документи. У разі відсутності представника Учасника під час проведення семінару, організаційний внесок, перерахований на рахунок Організатора, Учаснику; не повертається. Участь в семінарі і згоду з умовами його проведення Учасник підтверджує 100% передоплатою організаційного внеску на підставі цього рахунку.