Юнікід
Ми на зв'язку

Хмарні сервіси і рішення для бізнесу від Tucha.ua
У нас чудова новина! Ми починаємо працювати в новому проекті з нашими партнерами: хмарні сервіси і рішення для бізнесу від Tucha.ua
 
 
 
 
 
 
 Tucha.ua — перший український провайдер хмарної інфраструктури. Компанія працює з 2012 року, впровадила понад 1000 проектів з віртуалізації. Tucha.ua надає віртуальні сервери гнучких конфігурацій, послуги з хостингу резервних копій, надійне розміщення сайтів і пошти в дата-центрах України та за її межами, а також хмарне сховище для синхронізації та обміну файлами. А ще — компанія першою в Україні і однією з перших у світі запустила сервіс надання контейнерної інфраструктури та автоматизації CI/CD TuchaKube.

Сервіси Tucha.ua — це безпечне зберігання даних і можливість працювати з ними 24/7 з будь-якої точки світу, якісна цілодобова технічна підтримка та швидка реакція з будь-якого питання. З Tucha.ua ви завжди отримуєте те, що замовляєте, і навіть більше! Читайте відгуки та приєднуйтесь: https://tucha.ua/

 
У режим дистанційної роботи переходять все більше компаній.
 
 Якщо у вас теж наразі є потреба швидко та за доступною вартістю організувати віддалені робочі місця, ми разом з нашими партнерами допоможемо!
 
До 07.04.2020 включно ми пропонуємо разом з партнерами Tucha.ua спеціальну пропозицію, яка відтепер доповнена ще більшими можливостями.
 
Детально про всі переваги віддалених робочих місць: 
 
 
Або по телефонам: 068 773 23 32
                                    050 108 17 28
 
Забезпечте своїй компанії безперебійну роботу! Залишайтеся на зв’язку завдяки хмарам від Tucha.ua 
 
Долучайся до нас! Бути з нами - значить бути попереду!
 
Ваш Uniqid!

Поділись в соціальних мережах


Email facebook twitter