Юнікід
Ми на зв'язку

Сервіси Tucha
Друзі, ми розпочали співпрацю з компанією Tucha! Наш партнер — перший український провайдер хмарної інфраструктури.

 

 Команда Tucha, окрім іншого, допоможе вашому бізнесу швидко розгорнути бухгалтерію у хмарі, винести у хмару віртуальний офіс та ефективно організувати віддалену роботу.

 

 Сервіси Tucha — це стабільна робота у хмарах як усієї ІТ-інфраструктури, так і окремих робочих застосунків. Серед них — додатки типу «клієнт-банк», програми фінансового обліку та звітності, CRM- та ERP-системи, телефонія, корпоративна пошта, керування документообігом тощо.

 

 

 

 

 

 

Спеціально для клієнтів компанії Uniqid! При замовленні акційних конфігурацій серверів на базі сервісів TuchaBit та TuchaFlex+ за промокодом «T3-0620-Uniqid» отримуйте знижку 200 грн на оплату першого рахунку. А ще — 1 місяць користування сховищем резервних копій TuchaBackup у подарунок (в обсязі диска замовленого сервісу). Акція діє до 30.06.2020 включно.

 

Зазначимо, що Tucha працює з 2012 року і за цей час реалізувала понад 1500 проектів з віртуалізації офісів і окремих додатків, організації хмарної ІТ-інфраструктури та захисту даних у хмарі. А чуйну та компетентну технічну підтримку Tucha, за відгуками клієнтів, можна справедливо вважати найкращою на українському ринку. 
 Більше про переваги розміщення бухгалтерії у хмарах: https://tucha.ua/uk/buhgalteriya-v-oblake 

 

Поспішіть скористатися вигідною пропозицією та забезпечити бізнесу стабільну роботу!

 Виникли запитання? Телефонуй!

068 773 23 32
050 108 17 28

Поділись в соціальних мережах


Email facebook twitter